TREBAMO LI BRINUTI?

17. RUJNA 2008. 19:19h

Robbie Williams zbog NLO-a prekinuo s curom

Robbie Williams, pjevaÄŤ i tekstopisac, 2000.

Foto

Trach
0

Tekst

Potraga za NLO-ima i pokušaj povratka na scenu uzeli su svoj danak - Robbieju Williamsu slomljeno je srce nakon prekida s Aydom Field.

-.--.-
Robbie Williams prekinuo je sa svojom djevojkom. PjevaÄŤu je navodno slomljeno srce nakon rastanka s glumicom Aydom Field, a vjeruje se da je jedan od razloga njegov pokušaj va?enja karijere iz naftalina.

- Robbie je devastiran ovim prekidom, mislio je da je Ayda njegova srodna duša, no nažalost nije bio trenutak za nešto ozbiljnije. Nakon što su nekoliko puta prekidali, došlo je vrijeme da vezi stanu na kraj. Ipak, ostat će prijatelji - rekao je jedan izvor.

Navodno se veza raspala jer je mlada glumica željela izlaziti, a Robbieja više privlači miran život i neidentificirani leteći objekti.

Nakon što se proširila vijest da je ponovno sam, Robbieju ne prestaju stizati ljubavne ponude raznih ljepotica, no pjevaÄŤ inzistira na svom samaÄŤkom Ĺľivotu i ne Ĺľeli da ga ometaju u radu. Naime, morat će uloĹľiti puno muke da popravi loš dojam izazvan albumom "Rudebox" iz 2006. godine.

MoĹľda bi bilo najbolje da se ovako oÄŤajan ostavi glazbe i krene u potragu za izvanzemaljskom druĹľicom. Patnje nisu pomogle ni mladom Wertheru.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!