30. KOLOVOZA 2010. 14:23h

Rihanna spalila čelo peglom i objavila fotku na Twitteru

Foto

Trach
0

Tekst

Popularna pjevačica Rihanna uspjela se opeći peglom dok je uređivala svoju frizuru. Naime, pjevačica je slučajno spalila čelo i umjesto neke druge reakcije, kao što to čine i brojne druge zvijezde, nesretan slučaj zabilježila je fotoaparatom i sliku stavila na svoj Twitter profil. Čak je stavila i prigodan tekst u smislu da je uz novu frizuru zaradila i opekotinu.

Inače, pjevačica će igrati jednu od glavnih uloga u filmu Battleship koji prati priču o pomorskoj floti čiji je cilj obraniti zemlju od invazije vanzemaljaca. Rihanna je svoj filmski debi imala još 2006. u filmu 'Bring it On: All or Nothing'. Premijera filma Battleship biti će tek 2012., pa će se fanovi morati strpiti. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!