7. RUJNA 2013. 17:29h

RIHANNA OPSJEDNUTA SVEMIRCIMA: Unajmila agenta koji prati njihovo kretanje

Foto

Trach
0

Tekst

Slavna pjevačica vjeruje da će izvanzemaljci posjetiti Zemlju, a ona na to želi biti spremna. Zato je unajmila agenta koji je svakoga dana mora obavještavati o najezdi izvanzemaljaca, pišu svjetski mediji.

Rihanna se navodno sastaje s agentom u Nevadi pa raspravljaju o invaziji izvanzemaljaca. Izvor blizak pjevačici rekao je da agent tvrdi da može pratiti sva događanja na nebu te prepoznati ima li izvanzemaljaca.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!