20. KOLOVOZA 2012. 09:45h

Redatelj Top Guna s losangeleskog mosta skočio u smrt

film Top Gun

Foto

Trach
0

Tekst

Britanski filmski redatelj Tony Scott (68) skočio je u smrt s mosta iznad luke u Los Angelesu u nedjelju, objavio je mrtvozornik okruga Los Angelesa rano u ponedjeljak.

Scotta, redatelja hitova Top Guna, Dana groma, Policajca s Beverly Hillsa 2, Grimizne plime i filma Zanimanje špijun, skočio je s mosta Vincenta Thomasa u 12.30 po mjesnom vremenu što su vidjeli svjedoci. Policija je njegovo tijelo pronašla oko tri sata kasnije i objavila da nema nikakvih naznaka da je njegova smrt bilo što osim suicida.

Scott je bio mlađi brat također slavnog holivudskog filmskog redatelja Ridelyja Scotta. (Hina)


 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!