PRVI PUT RODITELJI

6. SIJENJA 2009. 10:29h

Rebecca Romijn rodila blizanke

Tekst

Budući da dugo nisu mogli postati roditelji, Rebecca i Jerry potražili su pomoć liječnika.

Glumica Rebecca Romijn i njen suprug, tako?er glumac, Jerry O' Connell prvi put postali su roditelji. O ro?enju blizanki Dolly Rebecce Rose i Charlie Tamare Tuli medije je obavijestio njihov bliski prijatelj, Howard Stern u emisiji ''Monday Morning'' na radiju.

Glumica poznata po ulozi u filmu ''Fatalna žena'', nakon tri godine veze, 2007. godine udala se za Jerryja. Budući da dugo nisu mogli postati roditelji, potražili su pomoć liječnika.

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!