30. TRAVNJA 2014. 15:27h

PUKLA LJUBAV Princ Harry prekinuo s Cressidom

Princ Harry

Foto

Trach
0

Tekst

Britanski princ Harry i njegova djevojka Cressida Bonas, s kojom je bio u vezi dvije godine, prekinuli su iako se govorilo da će se zaručiti, javili su britanski mediji u srijedu.
 
Prekid je bio prijateljski, rekao je jedan anonimni prijatelj sad već bivšeg para za list Daily Mail, opovrgnuvši izvješća da je 29-godišnjem princu Cressida (25) bila u zadnje vrijeme "prezahtjevna".
 
"Cressida je odlučila da se želi usredotočiti na svoju karijeru", dodao je.
 
Harry i Cressida u početku su svoju vezu držali podalje od javnosti, no u posljednje vrijeme to se ipak promijenilo. Nedavno su bili vi?eni na večeri, a Cressida je prije mjesec dana prvi put s Harryjem bila na jednom službenom doga?aju.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!