3. VELJAE 2012. 10:52h

Producenti Lady GaGe i Madonne `izmiksali` pjesmu za Andreja Pejića

Andrej Pejić, androgini maneken

Foto

Trach
0

Tekst

Andrej Pejić ponovno je u fokusu javnosti, no ovaj put ne zato što je postao nečije zaštitno lice ili nosio žensku reviju, nego zato što je dobio svoju pjesmu "Fashion Boy". Napisala ju je glazbenica i pop pjevačica Victoria Aitken, a dance-remiks napravili su producenti Lady GaGe i Madonne – trio Bimbo Jones.

– Andrej mi je poslužio kao muza u posljednjem singlu jer nas je odveo na mjesto koje još nismo otkrili. Potpuno sam luda za njim – kaže Aitken. Ritam pjesme je brz, a neki od stihova glase: "Ima osmijeh koji izluđuje djevojke, on je kralj stila", a refren glasi: "Modni dječače, već sam sve vidjela, no ti mi daješ više".

Aitken je inače poznata po sarkastičnim stihovima, a pjevala je ironično i o svom odrastanju kao kćeri bivšega konzervativnog člana parlamenta u pjesmi "Jenny From The Yacht".

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!