6. VELJAŔE 2014. 13:39h

POTPUNI SLOM Selena Gomez se prijavila u rehabilitacijsku kliniku

Foto

Trach
0

Tekst

Popularna pjeva─Źica i bivša djevojka Justina Biebera Selena Gomez samovoljno se javila u rehabilitacijski centar, ali njen glasogovornik je jasno naglasio kako to nema veze sa drogom ili alkoholom ve─ç se prijavila zbog emocionalnih problema, piše portal RadarOnline.

U kliniku je otišla još 5. sije─Źnja, a terapija je trajala dva tjedna. Pjeva─Źica je odustala od australske turneje koja je trebala zapo─Źeti sljede─çi tjedan, pa mnogi smatraju kako upravo zbog emocionalnih problema ne─çe nastupati.

Pjeva─Źica je, stoji u tekstu, mnogo tulumarila i radila prije nego se prijavila u posebnu kliniku specijaliziranu za mlade izme─Ĺu 18 i 26 godina s emocionalnim traumama i problemima s ovisnoš─çu.

- Obitelj i prijatelji postali su jako zabrinuti za nju. Njezino tulumarenje se otelo kontroli. Toliko je bila premorena zbog posla i tulumarenja da je sama, na sre─çu, shvatila da joj je potrebna pomo─ç, otrkio je neimenovani izvor za RadarOnline.

Poznato je da ju je veoma pogodio prekid s Justinom Bieberom, a pjeva─Źica se ovako odlu─Źila maknuti od svega barem na neko vrijeme.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!