15. STUDENOG 2011. 15:36h

Pete Doherty uvjeren da mu u stanu živi duh pokojne Amy Winehouse

Foto

Trach
0

Tekst

Pjevač Pete Doherty uvjeren je da u njegovu stanu u Londonu živi duh preminule pjevačice Amy Winehouse. Njegovi prijatelji kažu da te izjave nisu posljedica konzumiranja droga jer je Pete već neko vrijeme "čist".

– On je stvarno uvjeren da u tom stanu obitava duh Amy Winehouse i to nije zbog narkotika jer Pete kaže da se više ne drogira – govore prijatelji pjevača koji je dugo vremena bio u vezi s modelom Kate Moss.

Amy i Pete bili su dobri prijatelji, a on je čak organizirao nekoliko koncerata njoj u čast. Kako bi se malo smirio od "ludog duha", Doherty je odlučio neko vrijeme živjeti u Parizu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!