23. STUDENOG 2013. 10:35h

Pattinson tajni ponovnu vezu s Kristen Stewart

Foto

Trach
0

Tekst

Robert Pattinson i Kristen Stewart pričekat će do Nove godine kako bi svijetu objavili da su ponovno skupa. Ona bi rekla svima, ali on joj ne da, prenosi tportal.

Kristen jedva čeka da svima objavi kako su obnovili romansu, no Rob želi to držati pod okriljem tajnosti do daljnjega. Ne želi se skrivati, već smatra kako nema drugog izbora želi li zaštititi njihovu vezu. 

Ona poštuje tu njegovu želju, iako joj se ne svi?a što se mora skrivati i šuljati, kao da je skrivila nešto, piše Showbiz Spy .

Pattinson će nakon Dana zahvalnosti otići na snimanje svog novog filma Queen of the Desert. Imat će pune ruke posla, pa ne će morati puno se truditi prikrivati vezu s Kristen. Imaju već iskustva s vezom na daljinu. čut će se Skypeom.

Prije no što ode, Kristen bi mu mogla pripremiti večeru za veliki američki praznik. To je nešto što sprema već neko vrijeme i želi da bude zbilja posebno.
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!