NESTAŠNI SILIKONI

14. TRAVNJA 2010. 14:00h

Pameli Anderson na pozornici ispale bradavice

Foto

Trach
0

Tekst

Glumica je dobila naređenje od šefova emisije ´Zvijezde plešu´ da uvijek nosi naljepnice kako joj se bradavice ne bi vidjele.

Pamela Anderson mora nositi 'prekrivače' za bradavice kako joj grudi ne bi više ispadale tijekom plesa u američkom showu 'Zvijezde plešu'.

Bivšoj zvijezdi televizijske serije 'Baywatch', inače znanoj po svojoj prsatoj figuri, rečeno je da mora nositi posebne naljepnice na grudima kako joj se ne bi vidjele bradavice.

Pamela uživa plesati u showu

- Mislim da te naljepnice dolaze na svakoj probi i gdje god da idem. Daju mi ih u velikim količinama, ali ja ih ne volim. Smetaju me, a bradavice mi se svejedno vide ispod njih. Pa to je samo bradavica! - izjavila je poznata glumica u radijskoj emisiji.

bangshowbiz.com-.-bangshowbiz.com-.-Glumica je u emisiji još jednom dokazala da je u formi kada je na kraju plesne točke izvela špagu. Time je Pamela izazvala oduševljenje žirija i publike, a ona i njen plesni partner dobili su najviše ocjene žirija
Glumica je u emisiji još jednom dokazala da je u formi kada je na kraju plesne točke izvela špagu. Time je Pamela izazvala oduševljenje žirija i publike, a ona i njen plesni partner dobili su najviše ocjene žirija
Photo javno257, javno257  
Pamela smatra da šefovi emisije poduzimaju ekstremne mjere ne bi li ju pokrili zbog standarda i pravila koje propisuje Američki odjel za medije, a televizijska mreža ABC prestrašena je zbog nezgode s kostimom.

- Ja sam im rekla, ništa neće ispasti van niti izletjeti. Ne znam do čega je to, ovi kostimi koje ja nosim puno manje otkrivaju nego oni koje nose profesionalne plesačice - ispričala je Pamela.

Unatoč brigama s odjećom, ova 42-godišnja ljepotica se odlično provodi u showu jer joj dozvoljava da više vremena provede sa svojim sinovima Brandonom i Dylanom, koje je dobila s bivšim suprugom Tommyjem Leejem.

No, problem s bradavicama i kostimima, nije jedina stvar vezana za Pamelu o kojoj mediji pišu. Naime, glumica je u emisiji još jednom dokazala da je u formi kada je na kraju plesne točke izvela špagu. Time je Pamela izazvala oduševljenje žirija i publike, a ona i njen plesni partner dobili su najviše ocjene.

Podsjetimo, nedavno se u medijima pisalo da će se plavokosa starleta Pamela Anderson požuriti sa svojim preseljenjem u Veliku Britaniju nakon što je u Los Angelesu doživjela veliko poniženje.

Naime, Pamela je u mondenom losanđeleskom klubu održala reviju svoje modne linije A*Muse, na kojoj se pojavilo samo dvadesetak ljudi, piše dailymail.com.

Uči iz vlastitih pogrešaka

Događaj je bio najavljivan kao ekskluzivni event na kojem se ulaz naplaćivao 25 dolara, a za one koji su željeli VIP tretman i druženje za zanosnom plavušom, trebali su izdvojiti iznos od nevjerojatnih 20 do 40 tisuća dolara. Izgleda kako ambiciozni poslovni planovi bivše spasiteljice iz 'Baywatcha' nisu naišli na najbolji odjek u Los Angelesu, štoviše, neslavno su propali.

Naljepnice mi daju u velikim količinama, ali ja ih ne volim. Smetaju me, a bradavice mi se svejedno vide ispod njih. Pa to je samo bradavica!

Pameli nije jasno zašto mora skrivati grudi

Pamelu Andreson, čini se, cijeli taj fijasko i nije pretjerano 'dirnuo', pa se u oskudnoj crnoj haljini i s jakom šminkom na licu prešetavala po klubu ne skidajući svoj izvještačeni osmijeh s lica.

Ovo je bio samo jedan pokušaj u nizu vraćanje stare slave i nekoć jedne od najseksepilnijih žena svijeta, Pamele Anderson, no nikako da joj krene. Plavokosa starleta kaže kako je svjesna svojih promašaja, no, ne želi odustati.

- Pokušala sam mnogo stvari koje jednostavno nisu funkcionirale. Čovjek puno nauči kroz vlastite pogreške, a ja sam naučila kako uvijek trebam biti 'kapetanica vlastitog životnog broda'. Prijatelji i suradnici mi stalno savjetuju da pokušam krenuti ispočetka s nečim potpuno novim i drugačijim, a ja to ne želim. U mom životu je sve autentično. Naravno, sve osim mojih grudi – kazala je nedavno Pamela Anderson.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!