OPET MAMA

10. SIJENJA 2008. 18:56h

Pamela Anderson trudna

Tekst

Najpoznatija Playboyeva zečica mogla bi ponovno postati mama. No, ne znamo hoće li dijete rasti uz tatu jer je Pamela zatražila razvod.

Pamela Anderson trudna je s Rickom Solomonom, najnovije su informacije od izvora bliskih paru, no to ju ne sprječava da pokrene brakorazvodnu parnicu.  

No, Rick i dalje vidi nadu za spas njihove veze, i pokušava nagovoriti Pamelu da odustane od razvoda, prenosi webindia.

Salomon je izjavio da se Pamela zbog trudnoće ponaša čudno i ne donosi razumne odluke, pa se nada da će se predomisliti u vezi razvoda.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!