25. KOLOVOZA 2012. 10:45h

Oproštajna poruka redatelja Scotta ne otkriva razlog samoubojstva

film Top Gun

Foto

Trach
0

Tekst

Oproštajna poruka redatelja Tonyja Scotta ne otkriva razlog njegova samoubojstva, objavio je u petak Los Angeles Times, pozivajući se na izvore iz institucija koje istražuju smrt koja je zbunila Hollywood.

U oproštajnoj poruci i pismima koja je ostavio prije smrtonosnog skoka s mosta iznad luke u Los Angelesu slavni redatelj nije spomenuo zdravstvene probleme, a LA Times doznaje kako vlasti ne isključuju mogućnost da se možda nikad ne otkrije razlog samoubojstva 68-godišnjeg redatelja koji je svjetsku slavu dosegao filmovima Top Gun, Dani groma, Policajca s Beverlly Hillsa 2, Grimizna plima i Zanimanje špijun.

Nakon samoubojstva pojavila su se nagađanja da je Scott imao tumor na mozgu, no njegova obitelj je to opovrgnula, a i obdukcija nije otkrila znakove mogućeg tumora.

Konačni uzrok smrti trebao bi biti poznat za nekoliko tjedana kada se dobiju rezultati toksikoloških analiza i drugih testiranja. Do tada će smrt Tonya Scotta, mlađeg brata također slavnog holivudskog redatelja i oskarovca Ridleya Scotta, biti misterija za svijet filmske i televizijske industrije u kojem je uživao ugled.

Očekuje se da će slavni redatelj biti pokopan u subotu na privatnom obiteljskom pogrebu. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!