3. SIJENJA 2014. 11:08h

NOVI SKANDAL Miley opovrgnula:Nisam rekla da mogu zauzeti Beyonceino mjesto

miley cyrus

Foto

Trach
0

Tekst

Iako je kraljica skandala, ovoga je puta Miley Cyrus lažno optužena za nešto što nije učinila.
 
Naime, portal HollywoodLife.com objavio je lažan intervju s Miley u kojem ona navodno loše govori o svojoj kolegici Beyonce. Portal je napisao da je Miley rekla da je Beyonce predugo "izvan igre" te da se ona sprema zauzeti njezino mjesto.
 
"Ja sam jedina ženska osoba koja bi mogla stati na njezino mjesto. Beyonce mi je velika inspiracija, ali sada je vrijeme da se ona povuče. Ja imam sve što je potrebno; i glas i stas i ritam. Ja sam jednostavno najbolja", navodno je izjavila Miley.

Na svom je Twitter profilu Miley sve opovrgnula i obavijestila sve da nikakva drama ne može stati izme?u nje i Bey.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!