29. TRAVNJA 2012. 14:09h

Novi ispad Mela Gibsona: Urlao na scenarista koji ga je snimio

Mel Gibson

Foto

Trach
0

Tekst

 

To je kao da gradite kuću i unajmite čovjeka da vam složi krov. On dođe, jede i priča o krovu, a po vama čitavu noć pada kiša – rekao je Mel Gibson kod Jaya Lenoa o svom najnovijem ispadu.

Joe Eszterhas, naime, trebao je napisati scenarij za Gibsonov film “The Maccabees”, no u 15 mjeseci nije napisao ni slova. Gibson ga je pozvao doma, urlao na njega, a Eszterhas ga je snimio.

– Kada je došlo do toga da se ne možeš više ispuhati ni u vlastitu domu? – zapitao se Gibson te dodao da ima malo naglu narav. Isprike su, dakako, izostale.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!