29. SVIBNJA 2014. 09:38h

NOVA LJUBAV Uma Thurman i Quentin Tarantino novi su par

Uma Thurman

Foto

Trach
0

Tekst

Prijateljski odnos Ume Thurman (44) i Quentina Tarantina (51) prešao je na višu razinu, i to dvadeset godina nakon što su prvi put zajedno sura?ivali, a bilo je to na filmu 'Pakleni šund', 
 
Dugogodišnji prijatelji svoju romansu zapoÄŤeli su nakon što je glumica prošli mjesec raskinula zaruke s Arpadom Bussonom, piše Us Weekly. 
 
Nedavno se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu mogla primjetiti bliskost ovog 'novopeÄŤenog' para, a prema nekim navodima, tada su ÄŤak i dijelili vilu na jugu Francuske. 
 
- Njih dvoje oduvijek su imali ono nešto. Tarantino je Umu oduvijek volio - rekao je izvor. 
 
Devet godina od suradnje u 'Paklenom šundu', ovaj dvojac ponovno je sura?ivao na filmu 'Kill Bill' gdje je Tarantino Umi dao glavnu ulogu. Glumica je ÄŤesto znala istaknuti da je za njihovu povezanost zapravo kriva njihova razliÄŤitost. 
 
- Mi smo jako razliÄŤiti, ali to je zapravo ono što je zanimljivo On je jako otvorena osoba, voli biti u javnosti. Ja sam više zatvorena. Karakteri su nam potpuno drugaÄŤiji - izjavila je glumica u jednom intervjuu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!