7. RUJNA 2013. 16:51h

Nogometaševa supruga na balkonu u tangicama

Abbey Crouch u tangicama

Foto

Trach
0

Tekst

Supruga nogometaša Petera Croucha (32) natječe se u plesnom showu 'Strictly Come Dancing'. Kako bi što bolje otplesala kad izađe pred žiri, Abbey stoji na balkonskim vratima samo u tangicama i gleda van. Da, to su njene pripreme. 

- To je bilo samo za tvoje oči, ne za cijeli svijet - napisala je Abbey ispod fotografije polugole sebe koju je na Instagramu objavila njena prijateljica Katie Eleanor Grand.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!