17. TRAVNJA 2012. 09:06h

Nicole Kidman i Clive Owen novi su ljubavni par - ali samo na filmu

Foto

Trach
0

Tekst

Nicole Kidman i Clive Owen novi su ljubavni par, ali samo u novom filmu The Hemingway & Gellhorn u kojem su odigrali glavne uloge - Ernesta Hemingwaya i njegovu suprugu  Martu Helhorne.Marta je bila jedina od njeegove ─Źetiri supruge koja ga je zatra┬×ila razvod. Inspirirala ga je da napi┬Üe roman 'Kome zvona zvone' .

Za potrebe promocije HBO filma glumci su snimili zanimljiv editorijal za ameri─Źki W magazin u kojem glume zaljubljeni par s po─Źetka ┬Üezdesetih godina pro┬Ülog stolje─ça.

Za razliku od odva┬×ne Gelhorne koju glumi Kidman priznaje da joj ta karakterna osobina privatno nedostaje.

- Moj suprug Keith Urban smatra da sam previ┬Üe osjetljiva ┬×ena za koju je ovaj svijet presirov i nerijetko zbog toga budem povrije─Ĺena. No zato imam njega da me ─Źuva, otkrila je 44-godi┬Ünja glumica.

Owen je pak otkrio kako je upoznao svoju suprugu Sarah Jane Fenton s kojom je u braku punih 17 godina.

- Bilo je to na kole─Ĺu kad sam u dramskoj grupi u predstavi 'Romei i Julija' glumio Romea. Kad sam ugledao Sarah koja je bila Julija znao sam da joj ne─çu mo─çi odoljeti, ka┬×e Glumac koji je u braku dobio dvije k─çeri.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!