6. RUJNA 2013. 17:00h

NEĆE NOVAC OSTAVITI SINU Cowell će ga podijeliti djeci i životinjama

Foto

Trach
0

Tekst

Simon Cowell (53), vlasnik licence za show "X Factor", po prvi put će postati otac. Bilo bi logično da novac ostavi svome sinu, no to nije slučaj. Radije će svoju ostavštinu dati u dobrotvorne svrhe. 
"Novac ću ostaviti nekome. Podijelit ću ga djeci i napuštenim psima" rekao je Cowell koji će svoje prvo dijete dobiti s Lauren Silverman (36), uskoro bivšom suprugom svog nekad bliskog prijatelja. 
"Ne vjerujem da je potrebno stvari prenositi s generacije na generaciju. Vaša ostavština treba biti dovoljna samo da nekome date priliku tako da i oni mogu učiniti nešto dobro. Treba dati svoje vrijeme i naučiti ih ono što vi znate", izjavio je za časopis Esquire Simon, čije se bogastvo iz emisije u emisiju sve više povećava. 
"Mnogo ljudi koji odu u mirovinu, mrze svoj posao i sviđa im se ideja o odmaranju. Mene to užasava. Radit ću do svoje 90-e ako treba", zaključio je Simon.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!