24. SRPNJA 2012. 20:04h

Modrić na meti britanskih medija: Kome će on uopće nedostajati?

Foto

Trach
0

Tekst

Od mnogih neočekivano ponašanje Luke Modrića isprovociralo je i engleske medije koji su se potrudili napraviti iscrpnu analizu njegovih pogodaka i asistencija te zaključili kako je on kao igrač - precijenjen, prenosi Jutarnji.

Tako je magazin TalkSport usporedio statističke podatke Modrića s onima drugih igrača iz Premierlige te na temelju njih zaključili kako, prema riječima novinara, Luka Modrić Tottenhamu neće nedostajati.

Ovakav potez mogao bi vrlo lako bit samo impulzivna reakcija na postupke Luke Modrića posljednjih nekoliko tjedana koji su izazvali medijsku hajku. Kako se Modrić danas vratio treninzima u Spursovom kampu ostaje vidjeti na koji će način taj preokret popratiti engleski mediji.

Podsjetimo, Luka Modrić izazvao je bijes predsjednika Tottenhama, Daniela Levyja, kad je odbio s momčadi otići na američku turneju te tako zaradio kaznu od 80 000 funti. Cijela priča vrti se oko nadolazećeg transfera u kojem bi Modrić trebao prijeći u momčad Reala, ali su problemi započeli pri ponudi cijene za hrvatskog veznjaka. Naime, Real za Modrića nudi 35 milijuna eura, a Tottenham ne pristaje na manje od 40. Ako se uzme u obzir da je Modrić još prošle godine konkurirao za neke od svjetskih najboljih momčadi, razumljivo je da je ovog puta pritisak bio veći.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!