ODSTRANJUJE KORU S POHANACA

17. RUJNA 2008. 17:04h

Michael Jackson misli da se zdravo hrani

Foto

Trach
0

Tekst

EkscentriÄŤna zvijezda misli da se zdravo hrani kada skida koricu s pohane piletine. Njegovi prijatelji umiru od smijeha.

-.--.-Michael Jackson
Michael Jackson
Michael Jackson misli da odstranjenje kore s pohanog pileta ÄŤini tu hranu organskom.

EkscentriÄŤni Michael ljubitelj je brze hrane i vjeruje da micanje vanjskog sloja s pohanog mesa poništava loše supstance nastale pohanjem.

- Druženja provodimo posjećujući antikvarijate i igrajući frizbi, a kad ogladnimo, idemo na pohanu piletinu s koje Michael skida koricu jer vjeruje da to meso čini organskim. Urnebesan je - izjavio je David Gest, Michaelov dugogodišnji prijatelj.

Bez obzira na ovo njegovo nepoznavanje materije, olakšava spoznaja da Michael ipak jede hranu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!