24. KOLOVOZA 2015. 13:33h

Mel Gibson gurnuo i vrijeđao fotoreporterku koja ga je snimala

Mel Gibson

Foto

Trach
0

Tekst

Australska policija ispitivala je u ponedjeljak informacije prema kojima je američki glumac Mel Gison uvrijedio i gurnuo australsku novinarku koja ga je snimila u društvu mlade žene.

Kristi Miller, foto-reporterka dnevnika Daily Telegraph u Sydneyju, rekla je da je snimila dvije fotografije Mela Gibsona (59) kako izlazi u nedjelju navečer iz kina u društvu 24-godišnje Rosalind Ross, a zauzvrat naišla na agresivnu reakciju holivudske zvijezde.

Fotografkinja je ispričala dnevniku da ju je Mel Gibson gurnuo u leđa i verbalno napao.

Gibson je bio "izvan sebe", dodala je Miller i rekla da joj je pljunuo u lice istodobno je vrijeđajući.

Policija Novog Južnog Walesa objavila je da će istražiti incident ne navodeći moguću kaznu.

Glumčev predstavnik Alan Nierob negirao je svaki fizički kontakt između zvijezde "Hrabrog srca" i novinarke u elektronskom pismu Daily Telegraphu.

"Nije bilo fizičkog kontakta bilo koje vrste s fotografkinjom koja je uznemiravala mojeg klijenta i njegovu pratilju", izjavio je Nierob.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!