24. KOLOVOZA 2015. 13:33h

Mel Gibson gurnuo i vrije?ao fotoreporterku koja ga je snimala

Mel Gibson

Foto

Trach
0

Tekst

Australska policija ispitivala je u ponedjeljak informacije prema kojima je ameri─Źki glumac Mel Gison uvrijedio i gurnuo australsku novinarku koja ga je snimila u društvu mlade ┼żene.

Kristi Miller, foto-reporterka dnevnika Daily Telegraph u Sydneyju, rekla je da je snimila dvije fotografije Mela Gibsona (59) kako izlazi u nedjelju nave─Źer iz kina u društvu 24-godišnje Rosalind Ross, a zauzvrat naišla na agresivnu reakciju holivudske zvijezde.

Fotografkinja je ispri─Źala dnevniku da ju je Mel Gibson gurnuo u le?a i verbalno napao.

Gibson je bio "izvan sebe", dodala je Miller i rekla da joj je pljunuo u lice istodobno je vrije?aju─çi.

Policija Novog Ju┼żnog Walesa objavila je da ─çe istra┼żiti incident ne navode─çi mogu─çu kaznu.

Glum─Źev predstavnik Alan Nierob negirao je svaki fizi─Źki kontakt izme?u zvijezde "Hrabrog srca" i novinarke u elektronskom pismu Daily Telegraphu.

"Nije bilo fizi─Źkog kontakta bilo koje vrste s fotografkinjom koja je uznemiravala mojeg klijenta i njegovu pratilju", izjavio je Nierob.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!