BUENOS AIRES

9. TRAVNJA 2007. 13:06h

Maradonu u bolnici posjetili članovi obitelji

Tekst

Diega Maradonu, koji se već jedanaest dana liječi u klinici Guemas u Buenos Airesu, posjetili su u nedjelju članovi obitelji.

Diega Maradonu, koji se već jedanaest dana liječi u klinici Guemas u Buenos Airesu, posjetili su u nedjelju članovi obitelji jer su liječnici zaključili da se legendarni nogometaš dovoljno oporavio da može primiti posjet, objavljeno je u Maradoninu zdravstvenom izvješću.

Nakon što je 2000. i 2004. godine bio hospitaliziran zbog srčanih problema uzrokovanih uživanjem kokaina, Maradona se ovoga puta liječi od depresije i akutnog hepatitisa, izazvanog neumjerenim uživanjem u alkoholu.

"Zbog uočljivog napretka, pacijent je bio sposoban primiti posjet najbližih rođaka tijekom popodneva", piše u medicinskom izvješću koje je objavio Reuters.

Maradona i dalje prima sedative, ali u sve manjim dozama, što mu omogućuje da se kreće po sobi i samostalno jede.

Ravnatelj klinike Hector Pezzella rekao je u subotu da bi Maradona mogao napustiti kliniku do sredine idućeg tjedna, ako se nastavi dobro oporavljati. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!