1. LIPNJA 2010. 18:20h

Maja Vučić demantirala novu vezu

Foto

Trach
0

Tekst

Maja Vučić u nekoliko je navrata viđena na zagrebačkoj špici u društvu atraktivnog muškarca što je odmah potaknulo nagađanja o tome da ima novog dečka.

Lijepa je pjevačica uslikana u jednom zagrebačkom kafiću, na kavi, s nepoznatim muškarcem pa su neki mediji odmah počeli postavljati pitanje ima li novosti u njenom ljubavnom životu. Bivša Divasica za hrvatske je medije to demantirala.

- Ne postoji neki novi muškarac u mom životu - rekla je Maja i dodala kako pije kavu s raznim ljudima pa nije ni čudo da je viđena s nekim na špici, jer je kafić praktički njeno "radno mjesto". U kafiću sastanči s raznim ljudima i dogovara projekte.

Glazbenica i diplomirana psihologica prekinula je prije gotovo godinu dana, dugogodišnju vezu s Igorom Hajdarhodžićem s kojim ima trogodišnju kćer Gitu. Maja nam je nedavno izjavila da je s bivšim partnerom u "jako dobrim odnosima" što je u skladu s izjavama koje je Igor dao nakon prekida. On je tada rekao da je s Majom ostao u dobrim odnosima, jer zajednički brinu o kćeri. Bivša je Divasica nedavno aktivirala svoju glazbenu karijeru i prošlog je mjeseca snimila spot u vjenčanici, za pjesmu "Bit će ti žao". Njime najavljuje album koji će se na tržištu naći na jesen.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!