POKUŠALI PRODATI TABLOIDU

1. RUJNA 2008. 18:27h

Lopovi ukrali intimne fotografije princa Wiliama

Foto

Trach
0

Tekst

Lopovi su uhvaćeni nekoliko dana nakon kra?e kad su pokušali prodati fotografije britanskom tabloidu Sun za 450.000 kuna.

Princu Williamu lopovi su prije nekoliko dana tijekom njegova odmora na Karibima ukrali fotoaparat u kojem su bile pohranjene škakljive fotografije princa i njegove djevojke Kate Middleton.

Nekoliko dana nakon kra?e lopovi su uhvaćeni kad su pokušali prodati fotografije tabloidu Sun za 450.000 kuna. Novinari su ugovorili sastanak i u me?uvremenu kontaktirali kraljevsku obitelj. Lopovi su došli na sastanak nadajući se da će dobiti novac, no ubrzo ih je uhitila britanska tajna služba.

Ubrzo su pušteni da se brane sa slobode.

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!