SLIÄŤI JOJ NA LEZBIJKU

17. RUJNA 2008. 16:42h

Lindsay Lohan zaljubila se u Victoriu Beckham

Lindsay Lohan

Foto

Trach
0

Tekst

Svi?a mi se njezina frizura. Izgleda jako seksipilno, podsjeća me na Sam, kazala je Lindsay na premijeri serije 'Ugly Betty'.

Glumica filma ''The Mean Girls'' priznala je da ju privlaÄŤi Victoria Beckham, ÄŤlanica grupe Spice Girls. Naime, otkad se Victoria ošišala, sliÄŤi joj na njezinu djevojku Samanthu Ronson.

Reuters-.--.-
Photo javno100  
- Svi?a mi se njezina frizura. Izglada jako seksipilno, podsjeća me na Sam - kazala je Lindsay na premijeri serije ''Ugly Betty'' u New Yorku.

Lohanova, koja se pojavljuje u trećoj epizodi humoristiÄŤe serije, odbila je komentirati naga?anja kako će se vjenÄŤati s 31-godišnjom DJ-icom Samanthom, koja je nedavno izjavila da su spremne na brak.

- Ne Ĺľelim priÄŤati o vjenÄŤanju iako mislim da je sve spremno za veliki dan - dodao je izvor.

Glumica je nedavno na svom blogu pisala o dojmovima sa snimanja showa, u kojem se Victoria već pojavljivala.

- Prilično sam tužna što moram napustiti prekrasnu ekipu. Uvijek je teško napustiti ljude s kojima se zbližiš. Bila mi je čast sudjelovati u ovom showu - napisala je 22-godišnja Lindsay.

 

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!