25. RUJNA 2012. 11:58h

Lijek ili uživanje? Chris Brown konzumirao marihuanu prije isteka uvjetne

Foto

Trach
0

Tekst

Pjevač Chris Brown bio je pozitivan na marihuanu pa je sutkinja u Los Angelesu odredila ročište u studenome na kojemu će se utvrditi je li on prekršio petogodišnju uvjetnu kaznu koja mu je izrečena nakon napada 2009. na Rihannu, svoju tadašnju djevojku.

Brown je bio pozitivan na marihuanu u lipnju u Virginiji gdje je odrađivao društveno korisni rad. Brown, koji je na polovici uvjetne kazne, pokazao je recept za marihuanu u medicinske svrhe nakon pozitivnog testa, rekla je sutkinja Patricia Schnegg.

Ona je odredila ročište za 1. studenoga na kojemu će se razmatrati je li Brown prekršio uvjetnu kaznu vezano za marihuanu, ali i neka druga pitanja.

Brown je osuđen na pet godina uvjetno i šest mjeseci društveno korisnog rada nakon što je priznao da je kriv za napad na Rihannu uoči dodjele Grammyja 2009. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!