2. VELJAE 2012. 21:20h

Leslie Carter umrla od predoziranja lijekovima nakon duge depresije

Foto

Trach
0

Tekst

 

Dan nakon objave vijesti da je Leslie Carter, 25-godišnja sestra Nicka Cartera iz grupe Backstreet Boys, preminula, policijsko izvješće otkrilo je detalje oko smrti pjevačice u usponu. U njemu piše da je Leslie umrla je od predoziranja lijekovima čemu je prethodila dugogodišnja borba s depresijom i drugim psihičkim bolestima zbog čega je stalno bila na lijekovima.

Leslie su beživotnu u njenom krevetu pronašli otac Robert i pomajka Ginger koja je nazvala 911 i rekla operateru da Leslie ne diše. Otac ju je pokušao oživjeti, ali bezuspješno. Majka desetomjesečme djevojčice Alysse odvezena je u bolnicu gdje je ubrzo proglašena mrtvom.

Pored njenog krevetu u njenom domu u New Yorku pronađeni su lijekovi koji se uzimaju kod shizofrenije, bipolarnog poremećaja i tjeskobe.

Kako je njena pomajka ispričala policiji, Leslie se ujutro toga dana osjećala vrlo loše te je zaspala pod tušem, a Ginger ju je odvela do kreveta. Kasnije popodne otac i pomajka našli su je bez svijesti.

Članovi obitelji izjavili su da je Leslie bila zadovoljna mirnim životom daleko od svjetla pozornice iako je nekoć sanjala o pjevačkoj karijeri. Njen prvi album koji je trebao izaći 1999. godine nikada nije izdan.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!