VEć TRAŽE ZAMJENU

17. RUJNA 2008. 13:59h

Leonardo DiCaprio prekinuo s Bar Rafaeli

Foto

Trach
0

Tekst

Dok je Bar u Las Vegasu vrebala muškarce, Leonardo je koketirao s misterioznom brinetom u New Yorku.

-.-www.tmz.com-.-Leonardo DiCaprio...čak mu je i ovaj trbuščić pomalo seksi.
Leonardo DiCaprio...čak mu je i ovaj trbuščić pomalo seksi.
Photo www.tmz.com  
Junak filma ''Titanic'' i izraelska manekenka, koji su vezu zapoÄŤeli u studenom 2005. godine, primijećeni su kako se odvojeno zabavljaju. Dok je bila vani u Las Vegasu, 23-godišnja Bar koketirala je s muškarcima.

- Nije prestajala govoriti kako mora upoznati zgodnog frajera. Nije prestajala vrebati muškarce, dobro se provodila - kazao je izvor.

Leonardo (33) nedavno je vi?en kako pije votku s prijateljima u New Yorku.

- Zabavljao se vani s dečkima i pili su alkohol, Leo je bio prilično zainteresiran za ponudu noćnog života, pričao je sa svima i zabavljao se - rekao je izvor za In Touch Weekly magazin.

Atraktivan glumac tako?er je uhvaćen kako zavodi misterioznu brinetu u njujorškom noćnom klubu, iako par nije razmijenio brojeve telefona.

Veza Leonarda i Bar bila je vrlo burna; prekidali su, pa se ponovno mirili. Prošlog listopada su na kratko prekinuli, no vi?eni su kako se dugo i strastveno ljube na novogodišnjem tulumu u New Yorku.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!