6. RUJNA 2013. 13:38h

Leonarda Boban: Poslala bi kćer na estetsku operaciju ako treba

Leonarda Boban

Foto

Trach
0

Tekst

Supruga bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana smatra da žene trebaju ispravljati nepravilnosti ako ih imaju jer će se osjećati bolje. Za 24 sata izjavila je: 'Ja bih svome djetetu dopustila da ide na estetsku operaciju. Ako moja kći Ruža bude imala klempave uši kad poraste, poslat ću je da to ispravi.'
Leonarda tvrdi kako nije za to da se grudi s trojke povećavaju na peticu niti za to da se u usta ubrizgavaju enormne količine silikona, ali smatra da se nepravilnosti moraju ispravljati. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!