3. SVIBNJA 2012. 09:42h

Lady Gaga o bivšem dečku:Taylor je tipičan mladi glumac, misli samo na sebe

Foto

Trach
0

Tekst

Lady Gaga otkrila je svojim prijateljima kako je nakon deset mjeseci došao kraj njene veze s glumcem Tayorom Kinneyem. Pjevačica se odlučila u potpunosti posvetiti glazbi i  turneji koja je pred njom.

- Bit će stalno na putu do kraja ove godine, shvatila je da njihova veza nije toliko jaka da opstane na daljinu, izjavio je izvor blizak 26-godišnjoj Lady Gagi.

Slavna Njujorčanka, tvrde njeni prijatelji,  shvatila je odavno da njihovu romansu može shvatiti samo kao zabavu s obzirom na narcisoidan karakter njenog mlađahnog dečka.

- Taylor je tipičan mladi glumac, misli samo na sebe. A Gaga je htjela nekog jako zgodnog dečka, no veza na tim temeljima nikad ne potraje, pa nije ni njena, otkrio je izvor.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!