ZALJUBLJENI SUPERMODEL

25. SIJENJA 2009. 17:51h

Kylie Minogue konačno cvjetaju ruže u ljubavi

Tekst

Par koji se upoznao u listopadu prošle godine sve više vremena provodi zajedno.

Kylie Minogue ljubav je ipak pokucala na vrata. Pjevačica odnedavno ljubi španjolskog supermodela Andresa Velencoso Seguru, a bliski prijatelji otkrili su da je njihova veza sve ozbiljnija. Par koji se upoznao u listopadu prošle godine sve više vremena provodi zajedno, a Andreas se čak želi preseliti u London kako bi se mogao više posvetiti Kylie.

- Andres ne želi izgubiti Kylie, već je češće viđati. Putem interneta je počeo tražiti stan u Londonu kako bi joj bio bliže. Ona trenutno živi u Chelseaju, ali to mu je preskupo, pa se odlučio na drugu varijantu – kazao je izvor, piše Daliy Mail.

Tridesetogodišnji Andres silno želi osnovati obitelj, kao i Kylie, pa zajednički prijatelji slute kako će uskoro o tome porazgovarati i s pjevačicom.

Kylie je nakon dugogodišnje veze s francuskim glumcem Oliverom Martinezom izjavila kako je izgubila vjeru u ljubav, no da neće odustati nje.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!