8. VELJAE 2012. 19:34h

Kirsten Dunst se kao tinejdžerica s gađenjem odbila ljubiti s Bradom Pittom

Kirsten Dunst

Foto

Trach
0

Tekst

 

Kada je dobila ulogu u filmu "Intervju s vampirom", Kirsten Dunst je bila tinejdžerica i s gnušanjem je tada odbila ljubiti se s Brad Pittom. Njeni mentori glume prisjetili su se kako je tada 11-godišnja Kirsten bila očajna kada je saznala kako se u jednoj od scena mora ljubiti sa Pittom.

- Moram se ljubiti s Bradom, fuj! To mi je odvratno – bila je reakcija mlade glumice o ljubljenu sa jednim od najseksepilnijih glumaca Hollywooda. Na račun ove zgode prijatelji je i danas zafrkavaju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!