16. LIPNJA 2013. 09:48h

ISTA MAMA Kim Kardashian rodila djevojčicu!

Foto

Trach
0

Tekst

Američka zvijezda reality showa Kim Kardashian rodila je u subotu svoje prvo dijete, djevojčicu, objavio je časopis TMZ.

Majka i djevojčica, rođena pet tjedana ranije od termina, dobro se osjećaju, objavljuje internetski portal časopisa. Dodaje da je otac, reper Kanye West, bio na porođaju u bolnici u Los Angelesu.

Djevojčica, čije ime nije objavljeno, prvo je dijete i jednom i drugom roditelju.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!