23. TRAVNJA 2012. 17:23h

Justin Bieber twittao djevojci koja ga je optužila za očinstvo

Foto

Trach
0

Tekst

Iako je od afere u kojoj mlađahna Mariah Yeeter tvrdi da je Justin Bieber otac njezina djeteta prošlo nekoliko mjeseci, pjevač je osjetio potrebu malo se našaliti s Mariah. Preko profila na Twitteru poručio joj je da nikada neće dobiti ono što želi.

"Draga Mariah Yeeter, nikada se nismo upoznali... iz dubine srca želim ti poručiti..." napisao je Justin i stavio videolink u kojem Sasha Baron Cohen poručuje "you will never get this".

Iako je 18-godišnja teen-zvijezda odmah tvrdila da nema šanse da je otac djeteta, ovo je prvi put da se pjevač o cijeloj aferi očitovao na takav način.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!