14. SIJENJA 2012. 17:57h

Johnny Depp se opet propio, rastaje se od Vanesse Paradis

Johnny Depp

Foto

Trach
0

Tekst

Nakon 14 godina ljubavi dvoje djece, Lili Rose (12) i sina Jacka (9),  sve je izgledije da će Vanessa Paradis i Johnny Depp jedno drugom uskoro reći zbogom. Naime, posljednjih godinu dana njihov je odnos na vrlo klimavim nogama, par se ne prestaje svađati, a agoniju je odlučio prekinuti Depp angažiravši odvjetnika.

Vanessa posljednjih mjeseci sve više vremena provodi sama u Parizu, dok se Johhny ne prestaje opijati i tulumariti u Los Angelsu i New Yorku.

Njihova kuća u blizini St Tropeza gdje je obitelj često boravila već dugo zjapi prazna, kažu susjedi slavnog para.

Da nešto ne štima u ljubavi Vanesse i Johnnyja moglo se naslutiti još prošle godine kad je glumac fotografiran kako ljubi svoju vrlo atraktivnu asistenticu Robin Baum. Robin to nije bilo prvi put da se spetljala sa svojim klijentom, godinu dana prije bila je u vezi sa Stephanom Dorffom.

Prijatelji  poznatog para tvrde da je njhovoj vezi presudio Deppov težak karakter, ovisnost o alkoholu i lijepim ženama.

Glumac je nedavno viđen kako partija sa sedam djevojaka u jednom njujorškom noćnom klubu i  pijan tetura po ulici. Jedan novinar ispričao je kako je se Depp mrtav pijan pojavio na intervjuu, usred razgovora otišao do toaleta i tamo zaspao.

Za povratak alkoholu zaslužna je i Deppova nova uloga u filmu 'Rum Diary' koji se bazira na autobiografiji poznatog novinara i ujedno alkoholičara Hunter S. Thompson. Da bi ga što bolje utjelovio Depp se opet sprijateljio sa svojim starim porokom. Vanessa zasigurno nije bila oduševljena jer ga je upravo ona na početku njihove veze natjerala da se riješi svoje ovisnosti o drogama, piću i ženama. Johnnyju je to uspjelo, ali samo na 14 godina.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!