INTIMNA PROSLAVA U TRAVNJU

14. SIJENJA 2009. 11:06h

Johnny Depp i Vanessa Paradis pripremaju vjenčanje

Tekst

Par će na proslavu pozvati tek 50 najbližih prijatelja i obitelj, a šuška se kako će Johnnyju redatelj Tim Burton biti vjenčani kum.

Johnny Depp i Vanessa Paradis, par su koji je u vezi već deset godina. Imaju devetogodišnju kćer Lily Rose i šestogodišnjeg sina Jacka. U travnju ove godine napokon će se vjenčati, iako su oduvijek govorili da im brak ništa ne znači, jer je najbitnija ljubav i poštovanje koje im papir ne može nadomjestiti. Intimna ceremonija pdržat će se u kapelici nedaleko od njihova milijunskog imanja u Francuskoj.

- Oni sve vole raditi u krugu najbližih i nije čudo što to žele proslaviti kod kuće - kazao je izvor.

Johnny je potaknuo glasine o vjenčanju prošlog mjeseca kada je viđen u Kaliforniji kako bira savršeni prsten za Vanessu.

Par će na proslavu pozvati tek 50 najbližih prijatelja i obitelj, a šuška se kako će Johnnyju redatelj Tim Burton biti vjenčani kum.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!