Ĺ UĹ KA SE

16. SIJEčNJA 2009. 12:49h

John Mayer planira zaprositi Jennifer Aniston

Tekst

Navodno je već kupio dijamantni prsten koji je dao izraditi kako bi se na prstenjaku njegove drage sjajio unikatni primjerak.

John Mayer planira zaprositi Jennifer Aniston za njezin 40. ro?endan koji će proslaviti 11. veljače. Navodno je već kupio dijamantni prsten koji je dao izraditi kako bi se na prstenjaku njegove drage sjajio unikatni primjerak.

- Novac uopće nije bio u pitanju. On želi Jennifer zaprositi posebnim prstenom zato ga je dao izraditi točno prema svojim zamislima - kazao je izvor za America's Star magazine.

Osim prstena, Mayer želi da prosidba bude što posebnija pa smišlja na koji bi način mogao Jennifer ostaviti bez daha.

- Mislim da ću svoju buduću ženu zaprositi na jedan vrlo poseban način. Još nemam konkretnu ideju, ali sigurno ću smisliti nešto kreativno - rekao je u jednom od svojih intervjua Mayer.

ÄŤini se da je pjevaÄŤ naposljetku ipak pokleknuo, s obzirom da je prošlo ljeto ostavio slavnu ''prijateljicu'' ÄŤim je ona poÄŤela priÄŤati o vjenÄŤanju i djeci.

 

 


 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!