6. SVIBNJA 2012. 19:10h

J. Lopez za People: Djeca su mi uvijek na prvom mjestu

Foto

Trach
0

Tekst

Iako je svjetska glazbena diva i radoholičarka, Jennifer Lopez prije svega je mama i sve svoje obveze podređuje svojim četverogodišnjim blizancima Emmi i Maxu, ispričala je pjevačica u intervjuu za People.

Latino ljepotica također je rekla da bi bio blagoslov kada bi rodila još djece.

- Djeca u život unose ogromnu sreću i radost i spuštaju te na zemlju – izjavila je J. Lo. te dodala da svaki put kada ide raditi osjeća grižnju što svoje mališane ostavlja s dadiljom.

- Emma i Max kažu mi: mamice, nemoj ići na posao – otkrila je pjevačica te podijelila svoj recept za uspješno balansiranje između roditeljstva i karijere.

- Moja filozofija je da su mi djeca uvijek na prvom mjestu, a kada znam da su oni zbrinuti fokusiram se na posao. Imam puno divnih ljudi koji mi pomažu, i na poslu i kod kuće. Imam divnu obitelj – kaže Jennifer.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!