PONOVNO ZALJUBLJEN

19. TRAVNJA 2009. 17:48h

Ivan Todorić u vezi sa srpskom manekenkom

Tekst

Milica Mihajlović i Todorić nedavno su doputovali s odmora koji su proveli u Miami Beachu, a ondje su proslavili i pola godine veze.

Ivan Todorić ponovno je zaljubljen. Njegova je nova odabranica Srpkinja Milica Mihajlović koju je navodno upoznao u New Yorku gdje je bio na poslovnom putu. Milica je u Americi također boravila zbog posla, ondje je nosila nekoliko revija.

Ivan je sedam godina bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević, a navodno je kratko 'petljao' i s Anteom Kodžoman, no to nitko od njih nikada nije potvrdio.

Mlada manekenka i Todorić nedavno su doputovali s odmora koji su proveli u Miami Beachu gdje su proslavili i pola godine veze.

Na vjenčanje Ivana, sina bivšeg premijera Nikice Valentića, mladi Todorić koji je Valentiću bio kum, doveo je i svoju novu djevojku te ju je predstavio svojim roditeljima. Par nije skrivao zaljubljenost, no fotografe su ipak izbjegavali. Ipak, zbog nepažnje, fotografirani su kako se ljube pokraj grmlja.

- Ivan je tako drag i dobar dečko. Uopće se ne smatra javnom ličnosti. Samo zato što su mu roditelji poznati, sve zanima s kim je, pa naravno da se skriva i ne želi da se svi bave njegovom privatnosti. Bio je s curom i vidjelo se da su zaljubljeni - kazao je izvor.

 

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!