16. TRAVNJA 2013. 14:37h

IVAN HERCEG UZROK PREKIDA? Miranda Viđak i Stefan Kapičić više nisu zajedno

Foto

Trach
0

Tekst

Dizajnerica Miranda Viđak prekinula je vezu s glumcem Stefanom Kapičićem, nakon osam godina. Par je još početkom godine priznao da im je zbog brojnih obaveza veza u krizi, a sada su ipak odlučili prekinuti, piše časopis Story.

Ipak, čini se da pretrpani rasporedi nisu bili jedini razlog prekida. Naime, Story piše da je razlog njihovog prekida glumac Ivan Herceg s kojim se Miranda u posljednje vrijeme često druži.

Podsjetimo, Herceg je prošle godine prekinuo vezu s voditeljicom Tatjanom Jurić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!