30. KOLOVOZA 2010. 11:37h

Indira Vladić i Narcis Mujkić prodaju obiteljsku kuću

Krešimir Božić se osvrnuo na nedavni razvod Indire i Narcisa Mujkića te je napomenuo kako je unatoč svemu njihov brak i dosta dugo trajao

Foto

Trach
0

Tekst

Čini se kako se pjevačica Indira Vladić i njen suprug Narcis Mujkić ipak neće pomiriti kako se pisalo po medijima tijekom ljeta. Naime, bivši supružnici prodaju obiteljsku kuću za 1. 300 000 eura. Za posredovanje oko prodaje zadužena je tvrtka za promet nekretninama Eurovila d.o.o. na čijoj se stranici i nalaze fotogafije obiteljske kuće, piše magazin Extra.

Vila se nalazi u zagrebačkom naselju Šestine, a prodaje se kompletno namještena. Poznati arhitekt Ante Vrban bio je zadužen za uređenje kuće, luksuzno je opremljena s tri etaže i isto toliko soba.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!