PLAYBOY

16. RUJNA 2008. 11:39h

Hughu Hefneru Angelina i Scarlett najseksipilnije

Hugh Hefner

Foto

Trach
0

Tekst

Ne bismo išli s glamurom, ono što tražimo je prirodno, izgled djevojke iz susjedstva, kazao je Hefner koji živi s tri djevojke.

Hugh Hefner misli kako su Scarlett Johansson i Angelina Jolie najseksipilnije žene na svijetu.

-.--.-Seksi Scarlett se potpuno uživjela u nastup.
Seksi Scarlett se potpuno uživjela u nastup.
Playboy, koji živi u Los Angelesu sa svoje tri zečice koje su mu ujedno i djevojke, priznao je kako bi volio vidjeti jednu od holivudskih glumica na stranicama Playboya.

- Ne bismo išli s glamurom, ono što tražimo je prirodno, izgled djevojke iz susjedstva. Mislim kako bih to razlučilo na početku - što bi izdvojilo duplerice sa zečicama - kazao je Hugh.

Kada su Hefnera pitali tko mu je najseksipilnija žena na svijetu odmah je izustio: "Angelina Jolie i Scarlett Johansson."

Hugh je i ranije pokazivao želju da uvjeri Angelinu da pozira za Playboy.

Prije nego što je Angelina rodila Shiloh 2006. godine, Hefner je kazao kako se nada da će naletjeti na Jolie kako bi je nagovorio da se fotografira nakon što rodi dijete.

Me?u drugim poznatim osobama koje su se razgolitile za časopis su Pamela Anderson, Marilyn Monroe i Anna Nicole Smith.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!