12. RUJNA 2012. 18:57h

Hrabra Jennifer Hudson oprostila ubojici svoje obitelji

Foto

Trach
0

Tekst

Poznata američka pjevačica i glumica, Jennifer Hudson, poručila je kako oprašta bivšem mužu svoje sestre Julie za ubojstvo tri člana njezine obitelji u Chicagu 2008. godine.

William Balfour, bivši muž njezine sestre, nedavno je osuđen na doživotni zatvor za ubojstvo Jenniferinog brata i majke, kao i sedmogodišnje Julijine kćeri, prenosi upi.com.

Jennifer se odvažila te je u razgovoru s popularnom Oprah Winfrey otvorila bolne rane i progovorila o tragediji koja će ju pratiti cijeli život.

- Za većinu toga nije on kriv - poručila je Hudson te nastavila - Problem je u tome što su ga učili, kako su ga odgojili. Ako primaš ljubav kakvu je nama majka davala, ili imaš dobru potporu, onda možda imaš šanse -

Iako je spremno progovorila o obiteljskog tragediji, Hudson priznaje kako nije posjetila grobove svojih najmilijih od njihova pogreba, no smatra kako je nakon presude ubojici spremna otići.

- Sada želim otići jer se osjećam kao da smo nešto postigli, pravda je zadovoljena. Nisam mogla doći na grob praznih ruku, no sada dolazim sa zadovoljenom pravdom, pa smatram da sam ih zaslužila vidjeti - zaljučuje hrabra Jennifer.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!