PRIJE NEKOLIKO DANA

20. LISTOPADA 2009. 09:33h

Glumica Maja Petrin imala srčani udar

Tekst

Majine kolege šokirane su ovom viješću jer je, navode, glumica uvijek živjela zdravim životom, nema poroke i iznimno je vitka.

Glumica Maja Petrin (37), koju smo imali priike gledati u više hrvatskih sapunica, prije nekoliko je dana doživjela srčani udar, piše Arena.

Kako se doznaje, Majine kolege šokirane su ovom viješću jer je, navode, glumica sa stalnim angažmanom u Zagrebačkom kazalištu mladih potpuno ne poročna osoba, živi zdravim životom i vrlo je vitka.

Inače, Maja je u possjednjih nekoliko godina glumila u sapunicama ''Villa Maria', 'Ponos Ratkajevih' i 'Zabranjena ljubav'.

Osim kazališta i serija, Maja se okušala i kao voditeljica, pa je prije nekoliko godina vodila emisiju o filmu 'Zvjezdana prašina'. Za sada još nema informacija o tome koliko će trajati glumičin oporavak.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!