6. VELJAE 2012. 14:31h

George Michael provodi nezaboravno `ljeto` s dečkom Fadijem

george michael

Foto

Trach
0

Tekst

Oporavak od upale pluća 48-godišnji George Michael podnosi puno lakše jer je u društvu novog ljubavnog partnera, 38-godišnjeg Fadija Fawaza. "Sunce, pjesak i ljetna atmosfera nimalo ne škodi. Štoviše, jako sam uzbuđen što vam mogu napisati - završio sam predivnu baladu. Bit ćete uvjereni da su se vratile osamdesete", napisao je britanski glazbenik na Twitteru, a njegov dečko, frizer slavnih, objavio je njihove zajedničke fotografije s ljetovanja.

Taje mjesto odmora kako bi bili slobodno od paparazza, no objavili su da su na južnoj hemisferi. Ljetovanje u veljači ipak nije moglo proći bez incidenata, pa je donedavno poročni pjevač skočio u bazen s novim iPhoneom, što je i objavio na društvenoj mreži.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!