28. OUJKA 2012. 15:44h

Francis Ford Coppola stigao u Dubrovnik

Foto

Trach
0

Tekst

Poznati američki redatelj Francis Ford Coppola boravi u Dubrovniku. U zračnu luku Čilipi, piše Dubrovnik.net, stigao je privatnim zrakoplovom, a nije poznato koliko će se slavni redatelj zadržati.

Navodno je došao na odmor, a Dubrovčani se nadaju da će mu neki dio grada zapeti za oko i postati scena nekog novog filma. Prvi puta u Dubrovniku je bio prije pedesetak godina.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!