22. KOLOVOZA 2015. 22:06h

FOTO: Završni party Sonus Festivala trajao čak 17 sati

Foto

17-satnim partij ...
0

Tekst

 

Nakon 5 dana partyjanja završio je Sonus Festival tradicionalnim Afterhours partyjem u klubu Kalypso, koji traje od 07:00h ujutro pa sve dok zadnja osoba ne prestane plesati.
Ovogodišnji "After" u Kalypsu trajao je čak do 24:00h! Kroz 17 sati neprekidne zabave uz sjajnu glazbu, posjetitelje su proveli Ricardo Villalobos, Zip, Rhadoo, Margaret Dygas,Sonja Moonear i Binh. Nakon sjajnog "aftera", svoje mjesto za DJ pultom preuzeo je resident DJ kluba Kalypso,Bronxwon.
Sonus Festival je na plažu Zrće doveo gotovo 15 tisuća posjetitelja iz svih krajeva svijeta. Noć u Aquariusu su nastupili Martinez Brothers i Seth Sroxler. Dojmovi se još nisu slegli, a interes za Sonus Festival 2016. sada će biti još i veći.

 

Vie pogledajte u fotogaleriji 17-satnim partijanjem završen Sonus Festival

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!