OSMJESI SREćE

10. SIJENJA 2008. 16:00h

FOTO: Zaljubljeni Katie Holmes i Tom Cruise

Tekst

Bračni par zajedno se prošetao crvenim tepihom na premijeri filma 'Mad Money'.

Bračni par Katie Holmes i Tom Cruise jučer su zajedno prošetali crvenim tepihom na premijeri filma 'Mad Money'.

U filmu Katie glumi Jackie Truman, jednu od zaposlenica Središnje banke SAD-a. Uz nju u filmu se pojavljuju i Diane Keaton, Ted Danson, Queen Latifah i mnogi drugi.

Zaljubljeni par pogledajte u FOTOGALERIJI.

Katie i Tom vjenčali su se u studenom 2006. godine. Roditelji su malene Suri za koju se nedavno počelo spekulirati kako ona zapravo nije Tomovo, već dijete Rona Hubbarda, osnivača scijentologije.

Katie i Tom sljedbenici su scijentologije, religije koju mnogi smatraju upitnom te im ta činjenica daje razlog za pokretanje glasina o pravom ocu male Suri.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!