PUSTA ZAGREBAčKA ŠPICA

17. SIJENJA 2009. 18:24h

FOTO: Viktor Drago: Zimu je najbolje prespavati

Tekst

Stilist Viktor Drago prozujao je gradom radno, a u zimskim mjesecima, kako nam je kazao, uopće nema volje izlaziti.

Temperatura ispod nule ipak je nadvladala uobičajeni subotnji ritual naših celebrityja koji su, čini se, usnuli zimski san u toplini svog doma ili su još uvijek razasuti po snježnim padinama diljem Alpa. Stilist Viktor Drago 'prozujao' je gradom radno, a u zimskim mjesecima, kako nam je kazao, uopće nema volje izlaziti.

- Morao sam u grad zbog posla, inače me nitko ne bi izvukao iz kuće. Najbolje je odspavati zimski san i čekati da pro?e ova hladnoća. Ovih sam dana bio bolestan zbog čega nisam mogao doći na vaš ro?endanski party, ali evo, ovim ću vam putem čestitati drugi ro?endan - kazao je Viktor.

Na hladnoj se ''špici'' našao i Dragan Depot suprug Anje Šovagović-Despot koji je nakon obavljenog ''špeceraja'' požurio doma kao i glumica Lucija Šesto koja se zamotala do neprepoznatljivosti. Fotografije pogledajte u fotogaleriji: Poznati prozujali hladnom špicom.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!